Anna Daraż

BIO

Pozytywnie zakręcona miłośniczka piękna, zwierząt, natury, tworząca z pasją nie tylko słodkie arcydzieła. Miłość do twórczości zachęciła ją do założenia firmy Niezłe ciacho - to właśnie tam powstają najpiękniejsze i najsmaczniejsze dzieła w postaci tortów, ciast i babeczek.

Anna nie kończyła szkoły cukierniczej, ale miała tyle pasji w sobie, że postanowiła skończyć kurs zawodowy.

Kurs ukończyła w Wielkiej Brytanii pod okiem Davida Mac MacCarfrae, który to miał zaszczyt robić torty dla Królowej Elżbiety II. To właśnie pasja i determinacja dały jej możliwość kreowania wspaniałych projektów od prostych form do ambitnych rzeźb.

Współpracowała z TVN podczas programu „Master Chef Junior” gdzie mogła wymodelować z czekolady Uczestników programu jak i samych Jurorów. W jej głowie kłębią się ciągle pomysły - wirują po jednej orbicie – twórczość=przekaz. Aktualnie wciela w życie nową pasję: tworzy autorską biżuterię. 

Na co dzień lubi spędzać czas blisko z naturą, stroni od zgiełku. Od kilku lat interesuje się behawiorystce zachowań kocich oraz felinoterapii. Mama cudnego jedynaka, który uczy ją najwięcej bo cierpliwości, miłości bezwarunkowej i pokonywania nowych wyzwań.